Guider

Ernæring etter mikrobiota transplantasjon

På forespørsel fra Moloklinikken i Bærum, som gjennomfører fekal mikrobiota transplantasjon for lidelser som irritabel tarm, kom jeg med noen innspill til kosthold etter transplantasjon. Disse er samlet i dette infoskrivet.


Parktreningsguide

Denne guiden/øvelsesoversikten er basert på erfaringene mine med utetrening, og da spesielt erfaringer jeg gjorde meg våren 2020 i forbindelse med gjennomføring av rutinemessig personlig trening i park. Fokuset er på givende øvelser som krever minimalt med utstyr og kan tilpasses de fleste nivåer – fra nybegynnere til godt trente.


Styrketreningsguide

Denne guiden gir en teknisk innføring i ulike styrkeøvelser basert på mine erfaringer som personlig trener og treningsentusiast.


Heal Your Gut With Fermented Vegetables

Tarmhelse er essensielt for generell helse og fysisk prestasjon og har derfor vært et stort fokus for meg. Denne guiden/eboken er basert på min mangeårige interesse for fermentering og det humane mikrobiomet, inkludert undersøkelser gjort i sammenheng med den første kliniske studien noensinne på effekten av melkesyregjæret surkål i behandlingen av irritabel tarmsyndom – et prosjekt jeg igangsatte og var hovedansvarlig for å planlegge og gjennomføre. Jeg har anbefalt fermenterte grønnsaker til mange med mage-tarmproblemer, med gode erfaringer.

Oppsummering på norsk