Tjenester

Her finner du litt info om det jeg tilbyr…

Generell oversikt

Merk: I disse dager tilbyr jeg ikke individuell (1-til-1) veiledning og oppfølging for nye klienter. Om du ønsker tips og forslag til hvordan du bør spise, trene eller andre ting, så anbefaler jeg å sjekke ut de mange artiklene, videoene og guidene jeg har lagt ut 😀

Spesifikke konsepter

Her er en oversikt over tema-aktiviteter jeg har satt opp og tilbyr for bedrifter, grupper og individer.


«Nothing in biology makes sense except in the light of evolution”. Denne mye siterte tittelen til et essay av den av den anerkjente evolusjonsbiologen Theodosius Dobzhansky understreker viktigheten av evolusjon for alt som har å gjøre med biologi, deriblant ernæring. Ettersom det er måten vi er formet på som bestemmer hva vi er innstilt på å spise, sier det seg selv at det å kjenne til evolusjonsbiologi er absolutt essensielt i ernæringsmessig sammenheng.

Teaser

I vår moderne hverdag blir rumpa, magen og ryggen lite aktivisert. Ved å lære teknikker og øvelser for disse områdene av kroppen, fokusert på kontroll og bruk av bekken, hofte og skuldre, står du bedre rustet til å oppnå og ivareta robust muskel-skjeletthelse og -funksjon.


PT-park er som begrepet tilsier, personlig trening i park! Nothing more, nothing less 😊 Det å trene ute er naturligvis ikke like lett året rundt (hvertfall her til lands), men når det først er mulig, uten å kjempe seg gjennom haggelbyger eller snøstormer og fryse rumpa av seg, kan det være en skikkelig fin opplevelse, som er noe annerledes enn det man får innendørs.

Teaser

Teknikk er alfa og omega i styrketrening, både når det kommer til skaderisiko og treningsutbytte. Aller helst burde man lære grunnleggende tekniske prinsipper i tidlig alder, slik at man har et godt grunnlag for en fruktbar og smertefri treningskarriere.  


Trener du baseløft som knebøy, markløft, press og benkpress, får du brukt store deler av kroppen på en god måte. Det er dog en viktig forutsetning, og det er at gjennomføringen er god! Teknikk er svært utslagsgivende når det kommer til både skaderisiko og treningsutbytte, noe som understreker viktigheten av kompetent innlæring på området.

Teaser

(Laget ifm. oppsett av konseptet ved RAW trening)


Trening med strikk er undervurdert. Spesielt lite til middels godt trente kan få godt utbytte av denne treningsformen, hvis kanskje mest appellerende karakteristikk er at den krever lite utstyr og kan gjennomføres hvor som helst.

Teaser

(Laget ifm. oppsett av konseptet ved RAW trening)


En veltrent rumpe er god å ha. Ikke bare fordi den gir deg oppmerksomhet fra det motsatte kjønn, men i aller høyeste grad også fordi en sterk bakside bidrar til å opprettholde en sunn og velfungerende kropp. 

Teaser

(Laget ifm. oppsett av konseptet ved RAW trening)


En bedrift er ikke bedre enn sine ansatte. Og de ansatte er ikke bedre enn de føler seg, fysisk og mentalt. Et godt kosthold styrker immunforsvar og hode, samt gir mer energi i hverdagen, noe som legger til rette for mindre sykdom og økt produktivitet 😊